Zsuzsa a bennünket körülvevő környezetet és tereket a formák, színek és fények játékának összhangjában szemléli. Fontos számára, hogy egy adott térben az ott lakók illetve tevékenykedők személyisége egyformán kibontakozhasson és ezáltal otthonuk, munkahelyük vagy vállalkozásuk élettelivé váljon.

Kommunikációs szakember végzettségét először egy kisvállalkozáson belül, az ügyfélkapcsolatok terén kamatoztatta. Majd első saját vállalkozását megalapítva plexi termékek, reklám- és üzletberendezések tervezésével, gyártásával foglalkozott.

A bútor- és tárgytervezés kreatív tevékenységéből azonban hiányzott neki a bensőséges, egyéniségfüggő, személyre szabott alkotás élménye. Ez a hiányérzet vezette el az enteriőrtervezés világába, s meglévő tudását a Werk Akadémia enteriőr stylist képzésén gyarapította. Az évek során megszerzett tervezési tapasztalatot, széleskörű anyagismeretet és a folyamatosan megújuló technológiák alkalmazását a szívéhez közel álló területeken is szerette volna kamatoztatni.

Régi vágyát valósította meg azzal, hogy immár a megbízókkal való közös tervezésben segítheti a funkcionalitás és harmónia egyensúlyának megteremtését.

Martina hisz abban, hogy a minket körülvevő miliő gondos kialakítása az egyik legfontosabb lépés az általános jóllét eléréséhez. Holisztikus megközelítésével az egyén és környezetének harmonikus együttműködésére törekszik. Az életterek megvalósítása során fontosak számára az értékteremtés, minimalizmus és fenntarthatóság elvei.

Pszichopedagógus terapeutaként és tanárként szerzett diplomát, majd önmaga és környezetének fejlesztése iránt érzett megszállottsága hatotta át karrierjének dinamikáját. A terápiás jellegű fejlesztések mellett lakások és szálláshelyek rehabilitálásával, koordinálásával foglalkozott. A két terület ötvözésének ideája vezérelte, amikor elvégezte a Werk Akadémia enteriőr stylist szakát, majd a KonMari® módszer (professzionális organizálás) hivatalos képzését Los Angelesben. Ez utóbbival Magyarország második tanúsított hivatásos KonMari® konzultánsa lett. Szabadidejében a playback improvizációs színház, jóga, sport és erdőterápia töltik fel.

Mindezekből fakadó tapasztalatait enteriőrtervezőként és KonMari® rendszerezési tanácsadóként használja fel, hogy minél sokoldalúbban tudja támogatni az egyént céljai elérésének útján.