A MIYABI küldetése olyan életterek kialakítása, amelyek elősegítik az általános jóllétet, a személyes fejlődést, és könnyebbé teszik a mindennapi tevékenységek optimalizálását.

A trendek vakon követése helyett időtálló megoldásokat kínálunk, hiszen a harmónia sosem megy ki a divatból.

A miyabi (雅 – japán kifejezés, ejtsd: mijabi) eszménye: letisztultság, kifinomultság, elegancia. A csend bájának élvezete. Egy faág megpillantása, egy illat, egy mozdulat. Elvontan természetes, absztrahált természet. Szépség iránti érzékenység. A miyabi nemes ideálja a csiszolatlan és közönséges dolgok elhagyása. Mindazon apró dolgok felismerése, amelyek feltöltenek és örömet okoznak az életben.

Enteriőrjeink megtervezése során nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi szükségletek és a környezet nyújtotta adottságok összehangolására. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink személyre szabott megoldásokat kapjanak, miközben a belső terek karakterét kiemeljük, értékeit és rejtett szépségeit megőrizzük. Magyarországon elsőként és egyedülálló módon, enteriőrtervező munkánkat a KonMari® japán módszer szemléletével gazdagítjuk. E megközelítés teljeskörű megismerésére és elsajátítására is lehetőséget kínálunk a MIYABI Életmód moduljában.