Hiszem, hogy a bennünket körülvevő környezet gondos kialakítása az egyik legfontosabb lépés lelki egészségünk eléréséhez. Számomra a rendteremtés folyamatának középpontjában az ember áll, mert vallom, hogy a külső és a belső rend elválaszthatatlan egységet képez. Az elmúlt években azt tapasztalom, hogy átütő és maradandó változások úgy történnek az ügyfeleim életében, hogy együtt a rendetlenség „mélyére” nézünk. Nos, nem csak a lakásban kialakult kupacok alá… A rendteremtő folyamathoz organikusan kapcsolódó önismereti munka és szemléletváltozás az, amely véglegesen megszünteti a külső és belső káoszt.

Pszichopedagógus terapeutaként és tanárként diplomáztam, majd életemet az önmagam és környezetem fejlesztése iránti elhivatottságom hatotta át.  Szakmai látóköröm és önismereti tudásom bővítéséért az elmúlt 17 évben megszámlálhatatlan órányi, egyéni és csoportos terápián, valamint tréningen vettem részt. Örömmel jártam-keltem a pszichodráma, szomatodráma, családállítás és különböző művészetterápiák világaiban. Elvégeztem a Werk Akadémia enteriőrstylist-lakberendező szakát, majd a KonMari® (professzionális rendteremtő) módszer okleveles képzését Los Angelesben. Ez utóbbival Magyarország hivatalosan tanúsított KonMari® tanácsadója lettem, jelenleg az egyetlen hazánkban.

Szabadidőmben is az örömteli fejlődést keresem: a playback improvizációs színház, jóga, sport, valamint erdőterápia töltenek fel és adnak újabb kreatív energiákat.

Tapasztalataimat szintetizálva KonMari® Tanácsadóként és Önismereti Mentorként tudlak támogatni, hogy a környezeti és lelki akadályokat legyőzve azzá válhass, akivé mindig is akartál. Velem tartasz?