Hiszek abban, hogy a minket körülvevő miliő gondos kialakítása az egyik legfontosabb lépés az általános jóllét eléréséhez. Holisztikus megközelítéssel az egyén és környezetének harmonikus együttműködésére törekszem. Az életterek megvalósítása során fontosak számomra az értékmegőrzés, minimalizmus és fenntarthatóság elvei.

Pszichopedagógus terapeutaként és tanárként szereztem diplomát, majd az önmagam és környezetem fejlesztése iránt érzett megszállottságom hatotta át karrierem dinamikáját. A terápiás fejlesztések mellett hosszú évekig budapesti lakások és szálláshelyek rehabilitálásával, koordinálásával foglalkoztam. A két terület ötvözésének ideája vezérelt, amikor elvégeztem a Werk Akadémia enteriőr stylist szakát, majd a KonMari® módszer (professzionális organizálás) hivatalos képzését Los Angelesben. Ez utóbbival Magyarország második tanúsított hivatásos KonMari® konzultánsa lettem.

Szabadidőmben a playback improvizációs színház, jóga, sport, valamint erdőterápia töltenek fel és adnak újabb kreatív energiákat.

Tapasztalataimat szintetizálva KonMari® tanácsadóként és enteriőrtervezőként tudlak támogatni, hogy a környezeti és lelki akadályokat legyőzve azzá válhass, akivé mindig is akartál.